Kranservice

top-image-kranservice2
FYNS KRAN UDSTYR A/S Kranservice
Vores landsdækkende kranserviceafdeling udfører lovpligtige eftersyn,reparation og renovering samt salg af kraner og elektrokædetaljer.

Test og service af krananlæg
FYNS KRAN UDSTYR A/S opsætter og servicerer krananlæg og elkædetaljer.
Krananlæggene og elkædetaljerne kontrolleres i henhold til producentens foreskrifter.
Ligeledes testes alt tilbehør, så som vakuumløftere, magneter, løftetænger m.m.

 

Kranservice – i høj klasse

Vores kranservice omfatter test og service af alle typer kraner, hvoraf nogle er mere omfattende end andre.
Vi besidder den fornødne ekspertise, og imødekommer i øvrigt vore kunders krav og behov for døgnservice.
Ved specielle kraner, såsom havnekraner kontaktes vore teknikere på området.

Lovpligtige eftersyn

Lovpligtige eftersyn foretages efter arbejdstilsynets bekendtgørelse nr. 1101 af 14.12.1992.

Reparation

Service på alle typer og fabrikater udføres – 24 timer i døgnet.
Afprøvning foretages og dokumentation udleveres.

Renovering

Ældre udstyr bringes i overensstemmelse med lovgivningen. Ombygning til højere effektivitet og ændrede løftefunktioner foretages ligeledes.

Salg af kraner og taljer

Vi har et mangeårigt erfaringsgrundlag indenfor forskellige løsninger af kraner og taljer, herunder montage, idriftsætning og lovpligtige eftersyn.

Få det bedste servicesystem med i kranservicen 
Som en fast del af vores nye servicekoncept får du adgang til dine certifikater online – på din egen portal, EasyCert. EasyCert giver dig det fulde overblik over alt dit løfteudstyr og de certifikater, der er udstedt efter det færdige eftersyn. Du har hele tiden overblikket over dine eftersyn, og du har altid den påkrævede dokumentation lige ved hånden. Certifikaterne er tilgængelige, i det sekundt emnerne er efterset af os.

Easycert-test-af-løftegrej

EasyCert giver dig nem mulighed for at få et samlet certifikat med alt dit løfteudstyr. Det eneste du skal gøre er at sætte fluben i øverste rubrik på listen over udstyr og trykke på knappen gem som PDF. EasyCert danner derefter et samlet certifikat med alt dit udstyr.

søgemuligheder-easycert

EasyCert er et multisøgeværktøj, der via simple søgninger giver dig overblik og adgang til dit løfteudstyr. Listeformatet indeholder alle væsentlige produktdetaljer, og under hver linje gemmer der sig et specifikt udstyrskort på det respektive udstyr.
Foruden typer, størrelser og numre, har du selv muligheden for at tilføje og ændre placeringer af udstyret. Eksempelvis ”Afdeling” eller ”Lokation”. Dette giver dig det fulde overblik over disse emner.

Serviceaftale

En serviceaftale hos Fyns Kran Udstyr A/S er din garanti for, at de lovpligtige eftersyn udføres til tiden, professionelt og efter gældende regler. Dermed sikres det, at defekter og slitage opdages, før der sker driftsstop og uheld.

Med en serviceaftale, er du garanteret hurtig hjælp hos os – 24 timer i døgnet, 365 dage om året. Dermed opnås en fejlfri og sikker drift af dine kraner og krananlæg.

» Kontakt os i dag, hvis du vil høre mere om en serviceaftale hos Fyns Kran Udstyr A/S!