Kranservice

top-image-kranservice2
FYNS KRAN UDSTYR A/S Kranservice
Hos Fyns Kran Udstyr har vi et kompetent konsulentteam af dygtigere medarbejdere, der tager sig af salg af kraner, kransystemer samt elektrokædetaljer.

Opsætning, reparation, vedligehold og kontrol af krananlæg
Vores montører opsætter krananlæg og elkædetaljer, og vores landsdækkende kranserviceafdeling udfører lovpligtige eftersyn, reparationer og renovering. Vi kontroller udstyret i henhold til producentens forskrifter, ligesom vi følger alle love og regler i henhold til Arbejdstilsynets bekendtgørelse nr. 1101 af 14.12.1992. Vi udfører kontrol og test af alle typer af kraner og fabrikater, inkl. havnekraner, og desuden tester vores servicemontører alt tilbehør og løftegrej, så som vakuumløftere, magneter, løftetænger m.m.

Vi har døgnservice, så du kan altid komme i kontakt med os eller få besøg af en servicetekniker døgnet rundt.

 

Kranservice – i høj klasse

Vores kranservice omfatter test og service af alle typer kraner, hvoraf nogle er mere omfattende end andre.
Vi besidder den fornødne ekspertise, og imødekommer i øvrigt vore kunders krav og behov for døgnservice.
Ved specielle kraner, såsom havnekraner kontaktes vore teknikere på området.

Lovpligtige eftersyn

Lovpligtige eftersyn foretages efter arbejdstilsynets bekendtgørelse nr. 1101 af 14.12.1992.

Reparation

Service på alle typer og fabrikater udføres – 24 timer i døgnet.
Afprøvning foretages og dokumentation udleveres.

Renovering af ældre udstyr

Hvis du har kraner af ældre dato, så kan vi bringe dem i overensstemmelse med lovgivningen. Ombygning til højere effektivitet og ændrede løftefunktioner foretages ligeledes.

Salg af kraner og taljer

Vi har et mangeårigt erfaringsgrundlag indenfor forskellige løsninger af kraner og taljer, herunder montage, idriftsætning og lovpligtige eftersyn.

Få det bedste servicesystem med i testen – du får testcertifikaterne med det samme 

Som en fast del af vores nye servicekoncept får du adgang til dine certifikater online på din egen portal. Systemet hedder EasyCert, og det giver dig det fulde overblik over alt dit løfteudstyr og de certifikater, der er udstedt efter det færdige eftersyn. Du har hele tiden overblik over dine eftersyn, og du har altid den påkrævede dokumentation lige ved hånden. Certifikaterne er tilgængelige, i det sekund emnerne er efterset af os.

Easycert-test-af-løftegrej

EasyCert giver dig nem mulighed for at få et samlet certifikat med alt dit løfteudstyr. Det eneste du skal gøre er at sætte fluben i øverste rubrik på listen over udstyr og trykke på knappen gem som PDF. EasyCert danner derefter et samlet certifikat med alt dit udstyr.

søgemuligheder-easycert

EasyCert er et multisøgeværktøj, der giver dig fuldt overblik over dit løfteudstyr og udstyrets detaljer som type, størrelse, mærkning m.m. EasyCert indeholder alle væsentlige produktdetaljer, og du har selv muligheden for at tilføje informationer om udstyret. En anden fordel er, at du kan registrere alt slags udstyr – dvs. at du behøver ikke have købt udstyr igennem os for at kunne bruge EasyCert – og vi hjælper dig gerne med at importere oplysninger om dit eksisterende løftegrej.

Serviceaftale

En serviceaftale hos Fyns Kran Udstyr A/S er din garanti for, at de lovpligtige eftersyn udføres til tiden, professionelt og efter gældende regler. Dermed sikres det, at defekter og slitage opdages, før der sker driftsstop og uheld. Vi kontroller og tester løfteudstyret i henhold til producentens forskrifter, ligesom vi følger alle love og regler i henhold til Arbejdstilsynets bekendtgørelse nr. 1101 af 14.12.1992.

Med en serviceaftale, er du garanteret hurtig hjælp hos os – 24 timer i døgnet, 365 dage om året. Dermed opnås en fejlfri og sikker drift af dine kraner og krananlæg.

» Kontakt os i dag, hvis du vil høre mere om en serviceaftale hos Fyns Kran Udstyr A/S!