Fyns Kran Udstyr A/S - Odense - Aalborg - Esbjerg - København +45 70 15 20 15
Få styr på dit Asset Management med gratis adgang til EasyCert.

 

Hele pakken, gratis og til alle

 

Som en fast del af vores nye servicekoncept får du adgang til dine certifikater online – på din egen portal, EasyCert. EasyCert giver dig det fulde overblik over alt dit løfteudstyr og de certifikater, der er udstedt efter det færdige eftersyn. Du har hele tiden overblikket over dine eftersyn, og du har altid den påkrævede dokumentation lige ved hånden. Certifikaterne er tilgængelige, i det sekund emnerne er efterset af os.

 

Kontakt os på: 7015 2015
  • Text Hover

Online med det samme – dit certifikat er straks tilgængeligt, efter at eftersynet er foretaget.

  • Text Hover

Certifikaterne indeholder beskrivelse af, hvad der er foretaget ved eftersynet og dokumentation for eventuelle udskiftninger eller kassation.

  • Text Hover

Individulle certifikater på alt dit udstyr. EasyCert sikrer, at du overholder gældende lovgivning.

  • Text Hover

Eftersyn af kraner og løfteudstyr sker altid efter faste procedurer. Og du får dokumentation for, at vi altid følger dem.

  • Text Hover

Registrering af alt dit udstyr i EasyCert giver dig det fulde overblik over alle dine emner.

  • Text Hover

Mulighed for individuel udstyrsopmærkning med fuld sporbarhed.

Du får også alt din dokumentation lige ved hånden.

Du kan gratis downloade vores EasyCert app til både iOS samt Android og logge ind via dit personlige brugernavn og password. Via app’en kan du enten scanne QR koden eller indtaste et nummer og hente alle stamdata samt certifikater der er tilknyttet det respektive udstyr. 

 

EasyCert er et multisøgeværktøj, der giver dig fuldt overblik over dit løfteudstyr og udstyrets detaljer som type, størrelse, mærkning m.m. EasyCert indeholder alle væsentlige produktdetaljer, og du har selv muligheden for at tilføje informationer om udstyret. En anden fordel er, at du kan registrere alt slags udstyr – dvs. at du behøver ikke have købt udstyr igennem os for at kunne bruge EasyCert – og vi hjælper dig gerne med at importere oplysninger om dit eksisterende løftegrej.

Multisøgeværktøj

 

 

EasyCert er et multisøgeværktøj, der via simple søgninger giver dig overblik og adgang til dit løfteudstyr. Listeformatet indeholder alle væsentlige produktdetaljer, og under hver linje gemmer der sig et specifikt udstyrskort på det respektive udstyr. Foruden typer, størrelser og numre, har du selv muligheden for at tilføje og ændre placeringer af udstyret. Eksempelvis ”Afdeling” eller ”Lokation”. Dette giver dig det fulde overblik over disse emner.

 

Kontakt os på: 7015 2015
Slip for papir og få overblik online

 

 

EasyCert giver utallige muligheder for søgninger efter specifikke emner, og du kan sortere efter eksempelvis typer, fabrikanter og løftekapacitet. Du slipper for at have fysiske papirer liggende, og i det tilfælde at Arbejdstilsynet eller andre myndigheder kommer på besøg, har du altid din dokumentation og certifikater ved hånden.


Altid adgang til alle dine certifikater online


Når vi har efterset dit udstyr, har du adgang til dine certifikater med det samme i EasyCert. Desuden vil alt udstyr være mærket med individuelle numre, og uanset tidspunkt vil du via EasyCert kunne finde de informationer online om dit løfteudstyr, som du måtte have brug for.

 

Kontakt os på: 7015 2015
Enkel eksport
– af alle dine data

 

 

EasyCert er et multisøgeværktøj, der via simple søgninger giver dig overblik og adgang til dit løfteudstyr. Listeformatet indeholder alle væsentlige produktdetaljer, og under hver linje gemmer der sig et specifikt udstyrskort på det respektive udstyr.Foruden typer, størrelser og numre, har du selv muligheden for at tilføje og ændre placeringer af udstyret. Eksempelvis ”Afdeling” eller ”Lokation”. Dette giver dig det fulde overblik over disse emner.

 

Kontakt os på: 7015 2015