EasyCert – Overblik over dit løfteudstyr

Få det bedste servicesystem med i testen 
Som en fast del af vores nye servicekoncept får du adgang til dine certifikater online – på din egen portal, EasyCert. EasyCert giver dig det fulde overblik over alt dit løfteudstyr og de certifikater, der er udstedt efter det færdige eftersyn. Du har hele tiden overblikket over dine eftersyn, og du har altid den påkrævede dokumentation lige ved hånden. Certifikaterne er tilgængelige, i det sekund emnerne er efterset af os.

Log på EasyCert >>

Easycert-test-af-løftegrej

søgemuligheder-easycert

EasyCert er et multisøgeværktøj, der via simple søgninger giver dig overblik og adgang til dit løfteudstyr. Listeformatet indeholder alle væsentlige produktdetaljer, og under hver linje gemmer der sig et specifikt udstyrskort på det respektive udstyr.
Foruden typer, størrelser og numre, har du selv muligheden for at tilføje og ændre placeringer af udstyret. Eksempelvis ”Afdeling” eller ”Lokation”. Dette giver dig det fulde overblik over disse emner.

Slip for papir og få overblik online

EasyCert giver utallige muligheder for søgninger efter specifikke emner, og du kan sortere efter eksempelvis typer, fabrikanter og løftekapacitet. Du slipper for at have fysiske papirer liggende, og i det tilfælde at Arbejdstilsynet eller andre myndigheder kommer på besøg, har du altid din dokumentation og certifikater ved hånden.

Altid adgang til alle dine certifikater online

Når vi har efterset dit udstyr, har du adgang til dine certifikater med det samme i i EasyCert. Desuden vil alt udstyr være mærket med individuelle numre, og uanset tidspunkt vil du via EasyCert kunne finde de informationer online om dit løfteudstyr, som du måtte have brug for.

Enkel eksport – af alle dine data

Måske handler du også løfteudstyr hos vores konkurrenter, og derfor hjælper vi også med at uploade informationer om udstyr købt hos andre firmaer, og du kan også selv uploade individuelle certifikater på det købte udstyr. Tilsvarende er det enkelt at eksportere alt din data ud i Excel samt downloade certifikater, når du måtte have brug for det.

Få fuld dokumentation

overblik-med-easycert

Online med det samme – dit certifikat er straks tilgængeligt, efter at eftersynet er foretaget.

individuelle-certifikater-easy-cert

Individulle certifikater på alt dit udstyr. EasyCert sikrer, at du overholder gældende lovgivning.

easy-cert-

Registrering af alt dit udstyr i EasyCert giver dig det fulde overblik over alle dine emner.

certifikater-med-procedure

Certifikaterne indeholder beskrivelse af, hvad der er foretaget ved eftersynet og dokumentation for eventuelle udskiftninger eller kassation.

Faste-procedure-v2

 

Eftersyn af kraner og løfteudstyr sker altid efter faste procedurer. Og du får dokumentation for, at vi altid følger dem.

individuel-opmærkning

Mulighed for individuel udstyrsopmærkning med fuld sporbarhed.