Info

top-image-omfku2

Fyns Kran Udstyr
Fyns Kran Udstyr har eksisteret siden 1969, og vi har Danmarks bredeste lagerprogram inden for løft og surring.
Sammen med kunderne har vi løbende udviklet løftegrej til specielle formål, og meget af dette benyttes i dag over hele verden.

Service
I vores serviceafdeling servicerer og tester vi løftegrej af enhver art, ligesom også installationer af vakuum og krananlæg er en stor del af hverdagen.

Egen produktion og systue
På eget riggerværksted udfører vi kundespecifikke opgaver inden for wire og tovværk. Som eksempel kan nævnes flettede wirestropper og splejsede trosser, ligesom vi også arbejder med standardproduktion. Desuden har vi egen systue, hvilket giver nogle kæmpe fordele, når der eksempel skal laves specialstropper – vores systue har løst mange kundespecifikke opgaven igennem tiden og har stor erfaring på området.

Sikkerhed og dokumentation
Når vi taler om løfteudstyr, stilles der store krav til sikkerhed og dokumentation. Hos Fyns Kran Udstyr har vi egne ingeniører, der udarbejder CE dokumentation og virtuelle belastningsberegninger på udstyr, der står over for en certificering. Desuden har vi et hold af dedikerede servicemontører og testfolk fordelt i hele landet, som hver dag opsætter, tester og reparerer løfteudstyr og kraner efter gældende regler og love på området, ligesom vi til enhver tid følger Arbejdstilsynets bekendtgørelse nr. 1101 af 14.12.1992.

Du finder os i hele landet
Med afdelinger beliggende i Odense, København, Esbjerg og Aalborg samt branchens største vognpark af mobile serviceenheder, er vi i særdeleshed landsdækkende, og vi kan tilbyde vore kunder en hurtig og kvalificeret service.

En virksomhed med historie…
Virksomheden har eksisteret siden 1969, hvor den blev startet af Villy Bøllingtoft. Nu mange år senere er virksomheden igen tilbage i familien Bøllingtoft, idet Jackie Bøllingtoft (søn af Villy Bøllingtoft) er ejer og administrerende direktør.

Jackie Bøllingtoft overtog virksomheden den 21. september 2004, og Fyns Kran Udstyr A/S har siden gennemgået en markant udvikling. Virksomheden har bl.a. opkøbt ABB’s tidligere kranserviceafdeling, og derudover er virksomheden ekspanderet i relation til medarbejderstab, således vi i dag er ca. 90 dedikerede medarbejdere fordelt over hele landet.

Vision – Den foretrukne leverandør
Vores vision er at være vore kunders foretrukne leverandør inden for løftegrej, stålwirer, tovværk, taljer, kraner samt beslægtet udstyr til industri-, marine- og offshoresektoren. Og så så fokuserer vi på at styrke vor position, således vi fortsat kan bevare og udvikle vores forretning.

Mission – Effektivitet og sikkerhed for kunden
Vores mission er at tilbyde løftegrej, stålwirer, tovværk, taljer, kraner samt beslægtet udstyr til industri, marine og offshore sektoren, som skaber effektivitet og sikkerhed for vore kunder. Vi bygger vores eksistensgrundlag på, at indfri de behov vore kunder har, og missionen understreger, at vi ønsker at sætte kunden i fokus.