Your address will show here +12 34 56 78
FYNS KRAN UDSTYR A/S Kranservice
Hos Fyns Kran Udstyr har vi et kompetent konsulentteam af dygtige medarbejdere, der tager sig af salg af kraner, kransystemer samt elektrokædetaljer.

Opsætning, reparation, vedligehold og kontrol af krananlæg

Vores montører opsætter krananlæg og elkædetaljer, og vores landsdækkende kranserviceafdeling udfører lovpligtige eftersyn, reparationer og renovering. Vi kontrollere udstyret i henhold til producentens forskrifter, ligesom vi følger alle love og regler i henhold til Arbejdstilsynets bekendtgørelse nr. 1101 af 14.12.1992. Vi udfører kontrol og test af alle typer af kraner og fabrikater, inkl. havnekraner, og desuden tester vores servicemontører alt tilbehør og løftegrej, så som vakuumløftere, magneter, løftetænger m.m.

 

Vi har døgnservice, så du kan altid komme i kontakt med os eller få besøg af en servicetekniker døgnet rundt. Ring til os på 7015 2015 – 24/7.

  • Text Hover
Service 24/7

Vi er altid i nærheden 24 timer i døgnet.

Dokumentation med det samme

Få dokumentationen med det samme.

Landsdækkende

Med +20 serviceenheder dækker vi Danmark fra Skagen til Gedser.

Kranservice – i høj klasse

Vores kranservice omfatter test og service af alle typer kraner, hvoraf nogle er mere omfattende end andre.Vi besidder den fornødne ekspertise, og imødekommer i øvrigt vore kunders krav og behov for døgnservice.Ved specielle kraner, såsom havnekraner kontaktes vore teknikere på området.

  • Text Hover
Testvognene – vores mobile testværksteder.

Med +20 biler i vognparken har vi branchens største.

Få det bedste service mangement system - og du får testcertifikaterne med det samme

Som en fast del af vores nye servicekoncept får du adgang til dine certifikater online – på din egen portal, EasyCert. EasyCert giver dig det fulde overblik over alt dit løfteudstyr og de certifikater, der er udstedt efter det færdige eftersyn. Du har hele tiden overblikket over dine eftersyn, og du har altid den påkrævede dokumentation lige ved hånden. Certifikaterne er tilgængelige, i det sekund emnerne er efterset af os.

 

EasyCert er et multisøgeværktøj, der giver dig fuldt overblik over dit løfteudstyr og udstyrets detaljer som type, størrelse, mærkning m.m. EasyCert indeholder alle væsentlige produktdetaljer, og du har selv muligheden for at tilføje informationer om udstyret. En anden fordel er, at du kan registrere alt slags udstyr – dvs. at du behøver ikke have købt udstyr igennem os for at kunne bruge EasyCert – og vi hjælper dig gerne med at importere oplysninger om dit eksisterende løftegrej.

Du får også alt din dokumentation lige ved hånden.

Med vores EasyCert app.

Få en serviceaftale

En serviceaftale hos Fyns Kran Udstyr A/S er din garanti for, at de lovpligtige eftersyn udføres til tiden, professionelt og efter gældende regler. Dermed sikres det, at defekter og slitage opdages, før der sker driftsstop og uheld. Vi kontroller og tester løfteudstyret i henhold til producentens forskrifter, ligesom vi følger alle love og regler i henhold til Arbejdstilsynets bekendtgørelse nr. 1101 af 14.12.1992.


Med en serviceaftale, er du garanteret hurtig hjælp hos os – 24 timer i døgnet, 365 dage om året. Dermed opnås en fejlfri og sikker drift af dine kraner og krananlæg.

 

Kontakt os på: 7015 2015
  • Text Hover
Ny viden øger sikkerheden ved løft

Med Fyns Kran Udstyr kan du og dine kolleger få ny viden, som øger jeres sikkerhed. Vores kursus i sikker anhugning giver jer en grundig gennemgang af sikkerhedsforskrifterne ved løft, gældende normer og regler på området, belastning samt løbende kontrol.På anhugningskurset vil der ligeledes være gennemgang af arbejdstilsynets regelsæt på området samt en generel orientering om arbejdsmiljølovens og maskindirektivets regelsæt vedrørende anhugningsmidler. Det er viden, der øger sikkerheden og giver et mere sikkert arbejdsmiljø.