Fyns Kran Udstyr A/S - Odense - Aalborg - Esbjerg - København +45 70 15 20 15
Case: Opsætning, reparation, vedligehold og kontrol af krananlæg

Hos Maersk Training i Esbjerg er lovkravet om et årlig kraneftersyn slet ikke nok, derfor fortager Fyns Kran Udstyr eftersyn på alle kraner og krananlæg hver måned.   Kraner og krananlæg hos Maersk Training i Esbjerg arbejder dagligt i et hårdt miljø, både i træningsområdet på havnen og ved poolfaciliteter på Ravnevej i Esbjerg.

  • Text Hover
Se videoen med casen fra Maersk Training:

Kraner og krananlæg hos Maersk Training i Esbjerg arbejder dagligt i et hårdt miljø, både i træningsområdet på havnen og ved poolfaciliteter på Ravnevej i Esbjerg. Fugt, saltvand samt vejr og vind er blot nogle af de faktorer, som spiller ind, og netop derfor går der kun en måned imellem hvert eftersyn. “Det er vigtigt for os, at vi ikke har nogen nedetid på vores kraner og krananlæg. Men endnu vigtigere er det, at sikkerheden er helt i top, så derfor prioriterer vi, at der fortages disse hyppige eftersyn”, udtaler Thomas Vallentin West, Sales Manager hos Maersk Training i Esbjerg.

Ved et eftersyn foretager vores servicemontører både funktionstest, visuel kontrol samt smøring af stålwire og mekaniske dele – og én gang om året foretager vi ligeledes en belastningstest.   Service, fleksibilitet og kvalitet er nøgleordene hos Maersk Training i Esbjerg, og de samme krav stilles til deres leverandører.   “Vi er rigtig glade for den fleksibilitet og service, som vi modtager igennem kranserviceafdelingen hos Fyns Kran Udstyr. Vi kan stole på, at servicemontørerne kommer med kort varsel, hvis vi oplever problemer med vores krananlæg, uanset hvornår på døgnet vi kontakter Fyns Kran Udstyr”, afslutter Thomas Vallentin West.

  • Text Hover
  • Text Hover
  • Text Hover
Få en serviceaftale

En serviceaftale hos Fyns Kran Udstyr A/S er din garanti for, at de lovpligtige eftersyn udføres til tiden, professionelt og efter gældende regler. Dermed sikres det, at defekter og slitage opdages, før der sker driftsstop og uheld. Vi kontroller og tester løfteudstyret i henhold til producentens forskrifter, ligesom vi følger alle love og regler i henhold til Arbejdstilsynets bekendtgørelse nr. 428.

 

Med en serviceaftale, er du garanteret hurtig hjælp hos os – 24 timer i døgnet, 365 dage om året. Dermed opnås en fejlfri og sikker drift af dine kraner og krananlæg.

 

Kontakt os på: 7015 2015
  • Text Hover