Your address will show here +12 34 56 78
FYNS KRAN UDSTYR A/S Offshore

Hos Fyns Kran Udstyr er vi specialister i servicearbejde offshore. Fra vores base på havnen i Esbjerg servicerer vi en lang række nationale og internationale kunder med lovpligtige eftersyn.

Offshore, eftersyn, service og forebyggende vedligehold af løfteudstyr

Kravene til løfteudstyrscertificering og løbende servicering inden for offshoreindustrien er omfattende og skrappe. Hos Fyns Kran Udstyr A/S har vi i mange år hjulpet vores kunder med at sikre den løbende servicering af deres løfteudstyr, samt sikre at den fornødne dokumentation er til rådighed. 

  • Text Hover
Service 24/7

Vi er klar 24 timer i døgnet - 365 dage om året på +45 7015 2015.

Dokumentation med det samme

Få muligheden for at hente alt dokumentation på dit eftersete løfteudstyr - med det samme - eller scan den påsatte label og se det hele via mobilen.

Base i det maritime miljø i Esbjerg

Du finder vores offshore service center på H E Bluhmes Vej 19 - 6700 Esbjerg.

En test af løftegrej omfatter som oftest følgende:

  • Text Hover

Kæder, kædesæt og kædetilbehør

Elektromagnetisk test for revner samt måling.Kæder må højst udvise forlængelse på 5 % på 5 led, ligesom den højeste tilladelige slidtage er 10% af den oprindelige dimension

  • Text Hover

Udskiftning og reparation

Da vore vogne er udstyret med et reservedelslager, sker udskiftning og mindre reparation, som hovedregel i forbindelse med testen, hvorfor løftegrejet er klar til brug umiddelbart efter.

  • Text Hover

Taljer og pladekløer

Pladekløer kontrolleres visuelt, mens taljer både trækprøves og kontrolleres visuelt.

  • Text Hover

Løftebånd, rundsling samt faldsikringsudstyr

Kontrolleres visuelt for slid og kantskader, ligesom mærkningen kontrolleres.

Vi udfører også spoleopgaver på eget spoleaparat

Vores udstyr til spoleopgaver er som udgangspunkt placeret i hos vores servicecenter i Esbjerg. Alt udstyret er dog flytbart og derfor kan vi udføre spoleopgaver på alle lokationer.

Se mere om vores servicecenter på havnen i Esbjerg

Du er selvfølgelig også velkommen til at besøge vores servicecenter på havnen i Esbjerg!


Du finder os på H E Bluhmes Vej 19, 6700 Esbjerg – vi glæder os til at se dig.

OSR - One Stop Rigging

One Stop Rigging er en full-service løsning der inkluderer certificering, vedligehold, fragt og obevaring når containeren ikke er brug.

Få en serviceaftale

Med en serviceaftale hos FYNS KRAN UDSTYR A/S er De sikker på, at fristen for det årlige eftersyn ikke overskrides.

 

Aftalen indebærer, at vi forpligter os til at kontakte Dem hvert år inden for et fire ugers interval omkring årsdagen for tidligere års eftersyn, for at træffe aftale om ny test.

 

En serviceaftale sikrer, at defekter og slidtage opdages før der sker driftsstop og uheld, og at de lovpligtige eftersyn foretages efter de gældende regler.

 

Serviceaftalen er en fordel for Dem, da De slipper for selv at skulle huske, hvornår Deres løftegrej skal testes. Ligeledes gør det vores planlægning mere effektiv, og reducerer kørselsomkostningerne og dermed Deres pris på eftersyn og test.


Kontakt os på: 7015 2015
  • Text Hover
Trækprøvning eller destruktiv prøvning af emner.

Vores servicecentre i både Esbjerg og Odense er begge udstyret med trækbænke til trækprøvning af forskellige emner. Du kan begge steder efterfølgende få udleveret en video af testen som denne vist til venstre. Vi udsteder selvfølgelig også den relevante dokumentation.