Fyns Kran Udstyr A/S - Odense - Aalborg - Esbjerg - København +45 70 15 20 15
Viden øger sikkerheden

Som en del af vores service, afholder vi kurser i korrekt anvendelse og brug af løftegrej,tovværk og ståltov.At løfte rigtigt og anvende det rigtige grej øger sikkerheden – og dermed trivslen på arbejdspladsen.   Ulykker med efterfølgende skader og sygedage koster hvert år både virksomheder og hele vort samfund enorme summer.   Løbende uddannelse vil utvivlsomt reducere både de økonomiske og menneskelige skader, og tillige give brugeren den fornødne selvtillid og sikkerhed i sit valg af det rigtige løftegrej eller tovværk til en given opgave.

  • Text Hover
Hvem henvender kurserne sig til?

Kurserne er målrettet alle professionelle brugere af løftegrej, anhugningsmidler, samt fiber- og ståltov inden for entreprenørbranchen, industrien og transportsektoren. Herunder arbejdsledere, sikkerhedsfolk, koordinatorer, kranførere, anhuggere, værksteds- og havnearbejdere. Kort sagt alle, som i dagligdagen arbejder med og omkring løftegrej.    Alle vores kurser kan om ønsket afholdes på Deres lokationer. Efter afholdt kursus vil deltagerne modtage et diplom. Kontakt os for yderligere information om indhold, mulige tidspunkter for afholdelse af kurser samt priser m.v.

  • Text Hover

Vores kranservice omfatter test og service af alle typer kraner, hvoraf nogle er mere omfattende end andre.Vi besidder den fornødne ekspertise, og imødekommer i øvrigt vore kunders krav og behov for døgnservice.Ved specielle kraner, såsom havnekraner kontaktes vore teknikere på området.

Har du spørgsmål til vores kurser?

Og vil stille dem til en af vores undervisere? Så giv os et ring på 7015 2015!