Test af løftegrej

top-image-testloeftegrej2
FYNS KRAN UDSTYR A/S kontrollerer og tester vi i henhold til Arbejdstilsynets bekendtgørelser.

Landsdækkende testservice med ekstra sikkerhed
Vi udfører service og test på den arbejdsplads, hvor løftegrejet eller kranen anvendes, ligesom du har mulighed for at indlevere det i en af vores afdelinger. Vi dækker hele landet, og vi har branchens største vognpark af mobile testværksteder og kranvogne.

 

En test af løftegrej omfatter som oftest følgende:

Kæder, kædesæt og kædetilbehør

Elektromagnetisk test for revner samt måling.
Kæder må højst udvise forlængelse på 5 % på 5 led, ligesom den højeste tilladelige slidtage er 10% af den oprindelige dimension

Løftebånd, rundsling samt faldsikringsudstyr

Kontrolleres visuelt for slid og kantskader, ligesom mærkningen kontrolleres.

Taljer og pladekløer

Pladekløer kontrolleres visuelt, mens taljer både trækprøves og kontrolleres visuelt.

Udskiftning og reparation

Da vore vogne er udstyret med et reservedelslager, sker udskiftning og mindre reparation, som hovedregel i forbindelse med testen, hvorfor løftegrejet er klar til brug umiddelbart efter.

Testvognene – vores mobile testværksteder
Testvognene er forsynet med moderne måleudstyr samt udstyr til Magnetoflux revneprøvning, en speciel teknik, som ved hjælp af magnetisme og ultraviolet lys gør det muligt at identificere revner, som normalt ikke ses med det blotte øje.

Få det bedste servicesystem med i testen – du får testcertifikaterne med det samme 
Som en fast del af vores nye servicekoncept får du adgang til dine certifikater online – på din egen portal, EasyCert. EasyCert giver dig det fulde overblik over alt dit løfteudstyr og de certifikater, der er udstedt efter det færdige eftersyn. Du har hele tiden overblikket over dine eftersyn, og du har altid den påkrævede dokumentation lige ved hånden. Certifikaterne er tilgængelige, i det sekundt emnerne er efterset af os.

Easycert-test-af-løftegrej

søgemuligheder-easycert

EasyCert er et multisøgeværktøj, der giver dig fuldt overblik over dit løfteudstyr og udstyrets detaljer som type, størrelse, mærkning m.m. EasyCert indeholder alle væsentlige produktdetaljer, og du har selv muligheden for at tilføje informationer om udstyret. En anden fordel er, at du kan registrere alt slags udstyr – dvs. at du behøver ikke have købt udstyr igennem os for at kunne bruge EasyCert – og vi hjælper dig gerne med at importere oplysninger om dit eksisterende løftegrej.

Serviceaftale

Med en serviceaftale hos FYNS KRAN UDSTYR A/S er De sikker på, at fristen for det årlige eftersyn ikke overskrides.
Aftalen indebærer, at vi forpligter os til at kontakte Dem hvert år inden for et fire ugers interval omkring årsdagen for tidligere års eftersyn, for at træffe aftale om ny test.

En serviceaftale sikrer, at defekter og slidtage opdages før der sker driftsstop og uheld, og at de lovpligtige eftersyn foretages efter de gældende regler.

Serviceaftalen er en fordel for Dem, da De slipper for selv at skulle huske, hvornår Deres løftegrej skal testes. Ligeledes gør det vores planlægning mere effektiv, og reducerer kørselsomkostningerne og dermed Deres pris på eftersyn og test.

» Kontakt os i dag, hvis du vil høre mere om en serviceaftale hos Fyns Kran Udstyr A/S!